torsdag 14 maj 2009

Inget nytt känns det som...

Idag har det inte hänt mycke... Jobbat, jobbat... Och varit till läkaren igen. Blodtrycket är nu bra och så tog de EKG vilket också var bra, samt massa blodprover!!! Så nu bli man genomgången! Detta genom min privata sjukförsäkring, vilket gör att man får hjälp snabbt och noga!!! Jag har använt den två ggr nu, dels för fötterna också nu när jag haft förhöjt blodtryck. Man får komma till Specialistläkarhuset i Sundsvall och där är de jättetrevliga. Förra gången fick jag direkt remiss till Sophiahemmet och inom två månader var jag behandlad o klar!!! Helt suveränt!

Idag var Henny här och nu är hon Emmas. Jag är så himla glad att det blev så, hon trivs så bra och de sköter om henne exemplariskt! Så de kanske ska komma och träna med oss! Vi var ut till skogen tillsammans, så idag blev det en träningsfri dag!!!!

Imorgon redan fredag! På måndag åker jag till Sthlm. På jobb, hundar och GOLF!!!! Får se om jag slutar sedan.... Med golf alltså... Ska träna med Helena Lindström på tisdag, på torsdag ska jag till Lotta o Tommy Borg och lördag blir det Gilly hos Thomas o Madeleine! Och om jag hinner en sväng till Jennifer o Roger! Å däremellan lite mys med god mat och dryck! Pust... får bli borta länge... Men då saknar jag Vikke.... Ja, det blir fel hur man än gör!!!!

På söndag har jag anmält mig till WT i Övik!!! Nu dj...ar är jag på G.... Anmälde mig o Simpan till Unghundsderbyt också!!!!

Inga kommentarer: