tisdag 12 maj 2009

Möte SSRK

Igår kväll hade vi möte i SSRK Västernorrland. Jag behöver inte vara spanielansvarig längre!!! Tack Pia för att du tog över! Det är alltid enklare att någon som har insyn är ansvarig o då jag inte har någon spaniel längre så är det smidigast! Annars hände inte så mycke på mötet! Alla snälla o glada mot varandra och det höll inte på hela natten!

Ska ev. ner o träna med Lena Westerman till helgen och Helena o Fredrik Lindström o Sören Nore´n på tisdag! Ska bli spännande!!! Sen till Gilly Nichols på lördagen! Å va kul det kommer att bli! Jag behöver nog en hund till.... Igår var det nära igen... Vi får väl se vad det blir!!!!

Sitter o kollar in callen på börsen, ser ut att bli bättre idag än igår iaf!!! Det svänger så mycke, så fort det gått minsta upp, så blir det vinsthemtagningar. Osäkerheten är fortfarande stor! Men spännande är det, jag sitter uppkopplad mot börsen hela dagen o det ÄR spännande att se svängningarna! Kl. 9.00 går startskottet!

Nu till skogen!

1 kommentar:

jennifer sa...

Hallå där!!! Försök nu att planera in ett stopp i Eskilstuna när du åker förbi. En fika är väll det minsta man kan begära ;)
Lycka till på träningen!!

Jennifer